Πως λειτουργούμε

Το chancetotravel.gr αποτελεί μια πλατφόρμα που σου παρέχει πακέτα ταξιδιών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές που μάλιστα κλείνεις μόνος σου χωρίς επιπλέον χρεώσεις και προμήθειες από τις πιο γνωστές εταιρίες του τουρισμού.

Οι προσφορές μας εστιάζουν κυρίως στην χαμηλή τιμή του πακέτου και δεν έχουν καμία προμήθεια όπως τα διάφορα ταξιδιωτικά γραφεία. Οι τιμές και οι διάφορες προσφορές που σου προσφέρουμε διαρκούν για μικρό χρονικό διάστημα γι’αυτό πολλές φορές οι τιμές μας μπορεί να απέχουν από αυτές που βρίσκεται στο επίσημο site. Ωστόσο προσπαθούμε να ανανεώνουμε συχνά τις προσφορές μας και να μην έχουν αποκλίσεις.

Κράτηση ενός πακέτου

Μέσα σε κάθε πακέτο θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για να μπορέσετε να κλείσετε το ξενοδοχείο αλλά και τα αεροπορικά εισιτήρια. Δεν χρειάζεται να ψάξετε ξανά στις αντίστοιχες πλατφόρμες, απλώς πατήστε στον σύνδεσμο και θα ανακατευθυνθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα (π.χ της booking.com).

Από εκεί θα μπορέσετε να κάνετε κράτηση χωρίς να χάσετε καθόλου χρόνου και δίνοντας τα στοιχεία σας με ασφάλεια.Στην δική μας ιστοσελίδα δεν δίνεται κανένα στοιχείο σας.

Μόλις πραγματοποιήσετε την κράτηση σας θα ενημερώνεστε πλέον γι’αυτή από την αντίστοιχη εταιρία.

Πως βρίσκουμε τα ταξίδια που σας προσφέρουμε;

Καθημερινά κάνουμε αναζήτηση σε όλες τις εταιρίες που ασχολούνται με τον τουρισμό και βρίσκουμε προσφορές τόσο για αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια όσο και για ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια. Έτσι σου παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

chancetotravel

Δεν σε καλύψαμε; Μπορείς να βρεις συχνές ερωτήσεις εδώ ή  να επικοινωνήσεις μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία.

Mail: info@chancetotravel.gr

Facebook: Chance To Travel

Instragram: @chance_to_travel

~H ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Chance To Travel